OM OSS


Teater Åndsverk
Teater Åndsverk er et teaterkompani som består av skuespillerne Kine Marie Øglend og Anne-Marie Adriansen. Vi brenner for å skape meningsfulle «åndsverk» som kan bidra til sosial inklusjon, berike barn og unges kulturelle kapital og er aktuelle for tiden vi lever i og mennesket i dag.

Kine Marie Øglend

Kine Marie Øglend
Kine Marie Øglend er en skuespiller, instruktør, regissør, produsent og manusforfatter fra Stavanger. Hun er utdannet ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) og startet Teater Åndsverk i 2015. Kine har spilt i flere teaterforestillinger, film og tv-produksjoner, gjør voicing og har dubbet i tv-serier for barn og unge. Kine holder også kurs i teater og skuespillerteknikk gjennom Teater Åndsverk og jobber som skuespiller/formidler i Den kulturelle skolesekken.


Kontakt:
kinemarieoglend.com


Anne-Marie Adriansen

Anne-Marie
Anne-Marie Adriansen er en skuespiller fra Stavanger. Hun har en master i Classical and Contemporary Text (Acting) fra the Royal Conservatoire of Scotland, og har studert praktisk-pedagogikk, engelsk, allmenn litteraturvitenskap og drama og teater, hhv. ved UiS, UiO, NTNU og NISS. Anne-Marie har spilt i flere teaterforestillinger, og i film- og tv-produksjoner. I tillegg til å være skuespiller så jobber hun som lærervikar, teater- og yogainstruktør, regissør, produsent, manusforfatter og inspisient.


Kontakt:
annemarieadriansen.no
skuespillerkatalogen