OM OSS


Teater Åndsverk
Teater Åndsverk er et teaterkompani som består av skuespillerne Kine Marie Øglend og Anne-Marie Adriansen. Vi brenner for å skape meningsfulle «åndsverk» som kan bidra til sosial inklusjon, berike barn og unges kulturelle kapital og er aktuelle for tiden vi lever i og mennesket i dag.

Kine Marie Øglend

Kine Marie Øglend
Kine Marie Øglend er en skuespiller, instruktør og manusforfatter fra Stavanger. Hun er utdannet ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) og startet Teater Åndsverk i 2015. Kine har spilt i flere teaterforestillinger, film og tv-produksjoner, og dubbet i tv-serier for barn og unge. Kine arbeider også som teaterinstruktør for Sandnes Kulturskole.


Kontakt:
kinemarieoglend.com


Anne-Marie Adriansen

Anne-Marie
Anne-Marie Adriansen er en skuespiller fra Stavanger. Hun er utdannet skuespiller fra Royal Conservatoire of Scotland (RCS) og Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS). Anne-Marie har spilt i flere teaterforestillinger, og i film- og tv-produksjoner. I tillegg til å være skuespiller så har hun erfaring som instruktør, regissør, produsent, manusforfatter og inspisient, og studerer for tiden praktisk pedagogikk ved universitetet i Stavanger.


Kontakt:
annemarieadriansen.no
skuespillerkatalogen