TEATERKURS


Teaterkurs for liten, teaterkurs for stor?

Teater Åndsverk tilbyr helgekurs og 5-dagers kurs i:

  • Grunnleggende skuespillteknikk
  • Karakterbygging
  • Prosess fra idé til forestilling
  • Praktiske metoder for skuespillere

Vi skreddersyr kurs etter ønske og tar utgangspunkt i lengde (timer/dager), antall deltakere og erfaring. Kursene tilpasses målgruppen, og vi lager kurs rettet mot både barn, ungdom og voksne.Hva kan du forvente?

Målet med våre teaterkurs er å styrke ‘det skapende mennesket’ - både alene og i samspill med andre. Gjennom lek, øvelser og scenearbeid vil deltakerne lære å gi og ta fokus og stole på egne kreative evner.Hvem holder kurset?

Kine Marie Øglend og Anne-Marie Adriansen er to skuespillere fra Stavanger. Vi har begge studert Skuespill ved NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio). Kine arbeider som teaterinstruktør for Sandnes Kulturskole, og har tidligere arbeidet som teaterinstruktør for Teateret Mitt, Frilynt Norge, Eidsvoll Amatørteater og Barnestasjonen. Hennes favorittdyr er kanin og gris. Anne-Marie har tidligere arbeidet som teaterinstruktør for bl.a. Barnestasjonen og Junior- og barneorganisasjonen JUBA. Hennes favorittdyr er elefant.Ta kontakt ved interesse og få et uforpliktende tilbud 😺