Kurs i skuespillerteknikk i oktober

2018-09-08

Teater Åndsverk holder kurs i skuespillerteknikk for unge, lovende skuespillerspirer under Rogaland Teaterråds Teaterhelg for ungdom 27.-28. oktober. Vi gleder oss stort til en helg full av kreativitet, lek, øvelser og fokus på tilstedeværelse!


Teaterhelg

«Steget - et dansedrama» - PREMIERE 9. JUNI!

2017-05-20

Steget


Etter en fatal trafikkulykke for mange år siden la Raymond danseskoene på hyllen for godt. Nå lever han et ensomt og tilbaketrukket liv, bak en mur av bøker i et gammelt antikvariat. Han vil helst ikke minnes sin fortid, men en dag kommer en ung danserinne inn døren med et brennende ønske om å lykkes som danser…


Velkommen til «Steget»; en varm og personlig historie om en manns vei ut av sorgen og tilbake til livet gjennom vennskap, kjærlighet og dansens terapeutiske kraft.


Spilles 9.-11. juni kl. 19 på Oslo teatersenter. Billetter kan kjøpes i døra eller her:


Støtte til «Steget» fra Oslo teatersenter

2017-03-22

Som medlem av Scenekunst+ ved Oslo teatersenter har Teater Åndsverk mottatt støtte til vår neste produksjon: danseteaterforestillingen «Steget». En stor takk rettes til Oslo teatersenter for å hjelpe oss med å gjøre denne produksjonen mulig! «Steget» er en idé av Anne-Lise Henningsen og Kine Marie Øglend. Premieren er satt til 9. juni. Følg oss steg for steg, her eller på Facebook og Instagram.


Steget

Billettsalget til «I de beste hjem» er i gang!

2016-11-11

Hei besøkende, da har billettsalget til «I de beste hjem» startet. Vel møtt til en morsom, mørk og ubehagelig forestilling i flue-perspektiv!


Nittedal-scene sponser oss med lys

2016-11-08

Nittedal-scene sponser oss med lys til I DE BESTE HJEM som har urpremiere om én måned og én dag. Tusen takk til vår gode venn og kollega Jan Ivar Sønsterud!


Nittedal-scene