«STEGET - et dansedrama» - PREMIERE 9. JUNI!

2017-05-20

Steget


Etter en fatal trafikkulykke for mange år siden la Raymond danseskoene på hyllen for godt. Nå lever han et ensomt og tilbaketrukket liv, bak en mur av bøker i et gammelt antikvariat. Han vil helst ikke minnes sin fortid, men en dag kommer en ung danserinne inn døren med et brennende ønske om å lykkes som danser…


Velkommen til STEGET; en varm og personlig historie om en manns vei ut av sorgen og tilbake til livet gjennom vennskap, kjærlighet og dansens terapeutiske kraft.


Spilles 9.-11. juni kl. 19 på Oslo teatersenter. Billetter kan kjøpes i døra eller her:


Støtte til «STEGET» fra Oslo teatersenter

2017-03-22

Som medlem av Scenekunst+ ved Oslo teatersenter har Teater Åndsverk mottatt støtte til vår neste produksjon: danseteaterforestillingen STEGET. En stor takk rettes til Oslo teatersenter for å hjelpe oss med å gjøre denne produksjonen mulig! STEGET er en idé av Anne-Lise Henningsen og Kine Marie Øglend. Premieren er satt til 9. juni. Følg oss steg for steg, her eller på Facebook og Instagram.


Steget

Billettsalget til «I DE BESTE HJEM» er i gang!

2016-11-11

Hei besøkende, da har billettsalget til I DE BESTE HJEM startet. Vel møtt til en morsom, mørk og ubehagelig forestilling i flue-perspektiv!


Nittedal-scene sponser oss med lys

2016-11-08

Nittedal-scene sponser oss med lys til I DE BESTE HJEM som har urpremiere om én måned og én dag. Tusen takk til vår gode venn og kollega Jan Ivar Sønsterud!


Nittedal-scene

Ny hjemmeside, første nyhet

2016-10-03

Hurraossrundt! Teater Åndsverk har fått en flunkende ny hjemmeside. Denne her altså. Vi er superfornøyde og hoppende glade. Men dette har ikke kommet til av seg selv. Vi vil takke utvikler Morten Minde Neergaard for å ha hjulpet oss med å bygge siden. Vi kunne ikke ha drømt om en finere og mer teknisk finurlig hjemmeside enn denne. Så tusen takk! ♥


Ellers vil vi gjerne melde at I DE BESTE HJEM er i full gang. Første leseprøve var 26. september og flere prøver ligger å venter rundt neste sving. Følg med videre her eller på Facebook og Instagram, da vel!


Leseprøve